Continueu llegint a continuació

Recomanat per a vosaltres

Adin Ross Ous de mapache Yrj ESCÈPTIC

Qui és Symfuhny?

Symfuhny és un famós jugador 'Twitch' nord-americà conegut pels seus fluxos de jocs 'Fortnite'. Va començar la seva carrera de videojocs a través de 'Twitch' el 2018 i ara té més de 500 mil seguidors a la plataforma. Des del començament de la seva carrera, Symfuhny ha participat en diversos tornejos en solitari i en duo. S'ha unit amb jugadors com Zayt, Snood, Nate Hill i SypherPK. Symfuhny ha guanyat una immensa popularitat a través dels seus projectes de transmissió en directe de 'Fortnite'. També publica vídeos sobre el joc al seu canal 'YouTube'. En el seu any de debut, Symfuhny va guanyar premis per valor de més de 20.000 dòlars en un sol joc, que és el més alt de la seva carrera fins ara. Crèdit per a la imatge https://twitter.com/symfuhny/status/1018332724019462146 Crèdit per a la imatge https://twitter.com/symfuhny/status/971785075108012032 Crèdit per a la imatge https://www.youtube.com/watch?v=ndd2gc5l7m0 Crèdit per a la imatge https://www.prosettings.com/symfuhny-fortnite/ Anterior Pròxim Carrera de joc Va publicar la seva primera transmissió en directe de 'Twitch' al juny del 2018. Va debutar en solitari amb la 'Summer Skirmish Series NA - Week', una sèrie d'esdeveniments en línia de vuit setmanes organitzada per 'Epic Games'. Va acabar al 12è lloc del torneig. El mes següent, va tornar a participar en el mateix torneig. No obstant això, aquesta vegada el seu rendiment va ser pitjor. Estava en el lloc 32 al final del torneig. Symfuhny va participar a la 'Summer Skirmish Series NA' i va jugar juntament amb el popular jugador de Fortnite Zayt. El duo es va classificar en tercer lloc tant el primer com el segon dia de la setena setmana del torneig. Després es va associar amb Christian 'Snood' Hastie, un jugador de 'Ghost Gaming', per a la 'Fall Skirmish Series', que és una sèrie d'esdeveniments en línia de sis setmanes organitzada per 'Epic Games'. L’equip va guanyar el cinquè lloc la primera setmana de la sèrie. A l’octubre de 2018, Symfuhny va tornar a jugar la ‘Fall Skirmish Series’ amb el jugador de “Faze Clan”, Nate Hill, i estava a la quarta posició a finals de la cinquena setmana. El mes següent, ell i el transmissor de 'Luminosity Gaming' Ali 'SypherPK' Hassan es van unir a la sèrie 'BoomTV / Code Red', un esdeveniment 'Fortnite Esports'. Es van classificar en el segon lloc de la sèrie. El desembre de 2018, Symfuhny va tocar 'Winter Royale', un esdeveniment en línia en solitari organitzat per 'Epic Games'. Malauradament, la seva actuació no va estar a l’alçada i va quedar a la 97a posició de la final de la sèrie. El 28 d'octubre de 2018, Symfuhny va rebre un premi en efectiu de més de 20.000 dòlars de la 'Fortnite Fall Skirmish Series - Week 6 - Stream-Vitational'. Va acabar a l’onzè lloc del torneig i va representar aproximadament un 16,40% del total dels premis guanyats. Aquest és el premi en metàl·lic més alt d’un torneig únic que Symfuhny ha guanyat fins ara. Symfuhny publica els seus vídeos sobre el seu joc al seu compte 'Twitch' i al seu canal 'YouTube'. També transmet en directe a 'Twitch', on té un seguiment decent. Va crear el seu canal 'YouTube' l'abril del 2014. El canal allotja principalment els seus vídeos de jocs. Ara té més de 274 mil subscriptors. Symfuhny també és activa en altres plataformes de xarxes socials, com 'Instagram' i 'Twitter', on les seves publicacions li han valgut més de 385 mil i 86 mil seguidors, respectivament. Continueu llegint a continuació Vida personal Symfuhny va néixer el 21 de desembre de 1999 als Estats Units. El seu nom real és Mason Lanier. YouTube Instagram